Overnachten in een zalige Bed & Breakfast in Genk

Bloemenweelde in Genk is dé ideale B&B voor jouw weekendje weg in Limburg. Of je nu een eenpersoonskamer, dubbele kamer of familiekamer wil boeken: onze comfortabele, volledig uitgeruste gastenkamers zijn een plezier om in te overnachten. Elk comfort is voorzien. De propere badkamers met eigen WC en regendouche zijn ideaal om je klaar te maken voor je citytrip. Gratis performant WiFi en TV zijn natuurlijk inbegrepen.

Een gezellig ontbijt wordt je geserveerd in onze originele eetzaal met zicht op de tuin. Laat je maar eens goed verwennen door onze gastheer.

Bij Bloemenweelde kennen we het belang van een esthetische omgeving. Daarom is elk van onze kamers geïnspireerd door diverse bloemen: de Korenbloem, Lavendel, Narcis, Helleborus... Elke kamer krijgt zo een uniek kleurenschema en eigenheid. Dit gecombineerd met de eigenheid van het unieke gebouw, maakt van Bloemenweelde de geknipte locatie voor je uitstap in Limburg. 

Wil je graag meer informatie of wil je meteen reserveren? Wij staan paraat om je verder te helpen. Via onze site krijg je de laagste prijsgarantie, dus aarzel niet!

Reserveer nuContacteer ons

Overtuigd?

Reserveer nu een overnachting bij Bloemenweelde.
Via onze eigen site geniet u de laagste prijs garantie!

Reserveer nu